#insta take-over on fotodok

I took over the instagram page of fotodok. follow me here!

‘simone engelen. vrouw. 26 jaar. nederlander. naast deze basisgegevens heb ik geen flauw idee wie ik ben. ik vind het vervelend als mensen vragen wat ik wil worden, want: wat ben ik nu dan? gedurende de expositie‪#‎doyou‬ hearme? van fotodok onderzoek ik m’n narratieve identiteit door aan andere mensen te vragen 24 uur van mijn leven te schrijven/regisseren. deze scripts zal ik vervolgens zo precies mogelijk uitvoeren en op polaroid vastleggen. a scripted life’ is een poging om op een nieuwe frisse manier te kijken naar de maakbaarheid van het leven, de invloeden die er zijn op het vormen van je identiteit en in hoeverre je daar zelf invloed op uit kunt oefenen.’

the research project a scripted life will be on display at fotodok from february 21 – april 12 2015
official opening on the 21st: 14.00 – 17.00 
fee 10,- (€7,50 for students)

opening exhibition 17.15 uur
free entrance

fotodok, lange nieuwstraat 7
http://fotodok.org/tentoonstelling/hear/